Poctivé české ruce se zasloužily o vznik Ručně vázaných špekáčků. Vynikají nejen lahodnou chutí, ale také vysokým podílem vepřového a hovězího masa. Máte rádi vůni masa nad...
Jednou z nejoblíbenějších českých uzenin je Uzená plec bez kosti. Nemůže tak mezi ostatními delikatesami chybět. Je výjimečná svou chutí, šťavnatostí a lahodnou vůní.
Za nabídkou kvalitních uzenin a masa stál již v roce 1929 Bohumil Mahdalík, na jehož počest vznikla Božkova klobása. Výjimečná, ručně vázaná klobása s rovnoměrně rozloženými...
Jemná, plná chuť vonící uzením a rozplývající se na jazyku. Objevte tajemství chuti českých delikates. Za vznikem kvalitní Uzené kotlety bez kosti stojí následování tradic a...
Objevte delikátní a lahodné maso, které je provoněno příjemnou vůní po uzení. Uzená krkovice má přirozenou, bohatou a šťavnatou chuť. Vyzkoušejte ji například s bramborovou kaší...
Ocenění značky kvality Klasa po právu získalo Uzené maso Rochus, a přiřadilo se tak k dalším oceněným výrobkům rodinné značky. Všechny gurmány potěší především svou lahodně...
Již s prvním přivoněním se budete chtít zakousnout do lahodného Uzeného žebírka. O to více, pokud se jedná o skutečnou delikatesu s tradicí. Dostatek výborného masa ovoněného...
Nezaměnitelná vůně uzeného masa se promítá do Uzeného boku bez kosti. Má výrazné aroma a lahodnost díky poctivé receptuře i tradičnímu postupu uzení. Objevte pravou chuť a vůni...
Pro svou lahodnou chuť i neodolatelnou vůni po uzení je Vepřové koleno zadní vyhledávanou pochoutkou. Dopřejte si tuto dobrotu s čerstvým křenem, hořčicí, kyselými okurkami a...
Na našem webu používáme cookies ke zlepšení uživatelského komfortu. Je na Vás, které soubory cookie nám povolíte používat. Můžete si přečíst více o našich zásadách používání souborů cookie ZDE.