Výjimečná, výrazná chuť suché klobásy, je založena na velmi vysokém podílu vepřového masa tvořícího hrubě zrnitou složku. Tradiční výroba spolu s typickým kořením vytváří...
Polosuchá Hradišťská klobása je hrdou nositelkou značky Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2016. Zásluhu na tomto ocenění má nejen poctivá výroba, ale také...
Regionální produkt, který pochází z oblasti moravských Kopanic, nese příhodný název Kopanická klobása. Její vynikající chuť i prvotřídní kvalita se ukrývá za osvědčenou...
Tradice rodinné firmy VOMA se dá vysledovat až do Bystřice pod Lopeníkem. Bystřická klobása patří k regionálním potravinám s tradičním složením. Uzenina je výjimečná kořeněnou...
Ochutnejte naši Strýcovu klobásu, která je vyrobena z vysoce kvalitního masa a dochucena tajnou směsí koření podle rodinného receptu. Ideální pro grilování, pikniky nebo jako...
Poctou tradiční maďarské kuchyni je Maďarská klobása s obsahem kvalitních surovin. Lahodná uzenina se vyznačuje sytě červenou barvou a specifickou pikantní chutí. Pyšní se také...
Na lahodné chuti Šunkové klobásy mají zásluhu libové části masa vepřových plecí, jenž tvoří hrubě zrnitou složku. Výjimečný zážitek při konzumaci je založen na postupu výroby a...
Za nabídkou kvalitních uzenin a masa stál již v roce 1929 Bohumil Mahdalík, na jehož počest vznikla Božkova klobása. Výjimečná, ručně vázaná klobása s rovnoměrně rozloženými...
Na našem webu používáme cookies ke zlepšení uživatelského komfortu. Je na Vás, které soubory cookie nám povolíte používat. Můžete si přečíst více o našich zásadách používání souborů cookie ZDE.