Názvem sice slovenský, postupem výroby, tradicí i výběrem surovin však ryze český. Slovenský kabanos vyniká lahodnou chutí, která nezapře podíl kvalitního, jemně mletého...
PIkantní chuť, která oblaží vaše chuťové pohárky s každým soustem. Tak se prezentuje Uherský kabanos. Díky poctivému českému řemeslu si můžete vychutnat uzeninu, která vzniká...
Ke vzniku rodinné firmy, která byla založena již v roce 1992 v Uherském Brodě, se neodmyslitelně váže Brodský kabanos. Tradice a poctivá výroba se promítá do chutné uzeniny s...
Klobása nebo kabanos? Anebo obojí? Vychutnejte si každé sousto. Jedinečný požitek z kvalitního, hruběji mělněného vepřového a hovězího masa je provázán vybranými surovinami. Náš...
Hruběji mělněné vepřové maso i tradiční postup přípravy položil základ Trampskému cigáru. Lahodná klobása v dlouhém a tenkém střívku je vhodná pro teplou i studenou kuchyni....
Poctivé české ruce se zasloužily o vznik Ručně vázaných špekáčků. Vynikají nejen lahodnou chutí, ale také vysokým podílem vepřového a hovězího masa. Máte rádi vůni masa nad...
Na našem webu používáme cookies ke zlepšení uživatelského komfortu. Je na Vás, které soubory cookie nám povolíte používat. Můžete si přečíst více o našich zásadách používání souborů cookie ZDE.